Kosmosima llest per reservar.

Plancton

Nou usuari
2 Agost 2016
19
6
3
Gràcia
#1
Bona nit a tothom,

Només notificar-vos que el "grip" Kosmosima, fabricat per VKB i disponible per a les seves bases en dos gustos i per a les dues mans, i està llest per reservar (sense pagar). Té una pinta de putíssima mare, i -em sembla a mi- que serà un F-18 grip killer com aquest vingui com un addon pelat del warthog, ja que sembla una ampliació funcional d'aquest últim.

Fotillo al canto de la versió Pro. La base es la Gunfighter 2, que es ven a part.



La versió ampliada entrega també els botons i les plaques lògiques per convertir-lo en la versió normal, com el de sota, en l'extrany cas que ens faci il·lusió fer-li un downgrade.



El botó de polze al lloc del CMS dels Thrustmaster en la versió normal es botó senzill, en l'ampliada es 4 vies + botó, l'ampliada té gallet de dues detencions i un sobregallet també de dues posicions. A part, el hat interior respecte al nostre cos (recordem que l'stick està disponible per a dretans i esquerrans) passa a ser anàlog + botó.

Diuen que cauria pel 22 de març a VKB Europa i pels cops que he pogut xerrar amb n'Edouard, el paio que porta la sucursal, es força fiable i seriós, si bé triga entre dos i tres dies a respondre els e-mails.

Jo ja me l'he reservat!

Plancton.